Uunon uusi vuosi lähti käyntiin mukavasti Lahdessa. Zaralle ja Trikeylle uusi vuosi onkin jo tuttu juttu, mutta Uunolle olikin ihan eka kerta. Kivasti Uuno-poika kuitenkin suhtautui nuihin raketteihin. Siinä 24.00 kieppeillä kun paukuttelu oli pahimmillaan niin hän kleinimaiseen tapaan päätti haukkua, mutta ihan vain ilmoitusluontoisena asiana, että mami huomaisi raketit myös. Ei siis tullut traumoja tms., sillä Uunon kanssa oltiinkin tarkkana, ettei lenkillä lähettyvillä paukuteltu. Ja kun oli noita isompiakin koiria, niin Uuno nokkelana poikana otti mallia, miten ollaan rennosti uusi vuosi. :)

Uuno onkin nyt jo murkkuikään ehtineenä oikein nokkela veijari. Nostaa jalkaakin ja merkkailee kuin vanha tekijä. ;) Jostain kumman syystä tykkää EDELLEEN tehdä mummon valkoiselle (tietysti.) matolle pisuja, vaikka kotona Oulussa on täysin sisäsiisti.

Joulupukki toi Trikeylle lahjaksi aktivointipallon, mutta Trikey-parka ei osaakaan leikkiä sillä, mutta Uuno näppäränä pojuna pyörittelee palloa varsin ketterästi...ja korjaa kaikki herkkupalat.

Tässä taannoin oli kyllä yksi vähän luimuilu-päiväkin, kun mami päätti pestä Uunon - Trikey on lenkillä vähän häikäilemätön, merkkaa ihan minne sattuu, oli sitten Uuno alla tai ei. Eikä tietentään ole kiva pissalta haista...